Πολιτική Επιστροφών

Επιστροφές

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να επιστρέψετε το προϊόν που έχετε αγοράσει, έχετε τη δυνατότητα να το κάνετε εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που το παραλάβατε.

Σε όλη τη διαδικασία μπορείτε να ζητήσετε καθοδήγηση από εμάς στο 22940-90174 και στο email info@ediagonios.gr.

Παρακάτω θα βρείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με διαδικασία επιστροφών προϊόντων:

 

Λόγοι επιστροφής προϊόντων:

Παραλαβή ελαττωματικού προϊόντος: Αν το προϊόν που αγοράσατε χάλασε αδικαιολόγητα γρήγορα ή παρατηρήσατε κάποια κατασκευαστική ανωμαλία, που δεν οφείλεται σε κακή χρήση, τότε μπορείτε να φέρετε το προϊόν στο φυσικό μας κατάστημα (Λαμέρα 38, Πλατεία Νέας Μάκρης) ή να το στείλετε με courier στη διεύθυνση: Λαμέρα 38, Νέα Μάκρη Αττικής, ΤΚ: 19005 , όπου επιβαρύνεστε το κόστος της μεταφοράς. Το προϊόν έπειτα θα σταλεί στα κεντρικά της κατασκευάστριας εταιρίας για να διαπιστωθεί εάν πρόκειται για εργοστασιακό ελάττωμα.

Εφόσον το προϊόν εμφανίζει κάποιο κατασκευαστικό ελάττωμα, το αντικαθιστούμε δωρεάν.

(Η όλη διαδικασία ενδέχεται να διαρκέσει από 3 εώς 30 ημερολογιακές ημέρες, λόγω του γεγονότος ότι πολλοί προμηθευτές βρίσκονται στο εξωτερικό. Ζητάμε την κατανόησή σας σε αυτό)

 

Παραλαβή λανθασμένου κωδικού/προϊόντος: Στην περίπτωση που σας στείλαμε λάθος είδος και είμαστε αποκλειστικοί υπαίτιοι γι’ αυτό, τότε σας στέλνουμε το σωστό και αναλαμβάνουμε εξ ’ολοκλήρου κάθε κόστος μεταφοράς.

 

Δικαίωμα αναίτιας υπαναχώρησης: Στην περίπτωση που δε σας κάνει το προϊόν που μόλις αγοράσατε μπορείτε να ασκήσετε το δικαίωμα υπαναχώρησης και να το επιστρέψετε, με δικά σας έξοδα, στο κατάστημά μας (Λαμέρα 38, Νέα Μάκρη Αττικής, ΤΚ: 19005). Απαιτείται επίσης η συμπλήρωση της παρούσας αίτησης και η αποστολή της μαζί με τα προϊόντα σε εμάς, είτε με fax (22940-69022), είτε με email (info@ediagonios.gr), είτε απλά συμπεριλαμβάνοντάς τη μαζί με το προϊόν που επιστρέφετε.

 

 

Τρόποι Επιστροφής Προϊόντων:

Α. Παράδοση του προϊόντος στο φυσικό μας κατάστημα (Λαμέρα 38, Νέα Μάκρη Αττικής, ΤΚ: 19005), προσκομίζοντας επίσης την απόδειξη αγοράς.

Β. Αποστολή με courier: αποστέλλοντας το, με δικά σας έξοδα, στην αρχική του κατάσταση και συσκευασία, στη διεύθυνση Λαμέρα 38, Νέα Μάκρη Αττικής, ΤΚ: 19005 , εσωκλείοντας την απόδειξη αγοράς.

*ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Σε αυτή την περίπτωση παρακαλούμε πολύ επικοινωνήστε πρώτα μαζί μας στο 22940-90174, ώστε να κανονίσουμε να στείλουμε την δική μας courier για να μην ταλαιπωρηθείτε και για να εξασφαλίσουμε τα μικρότερα δυνατά μεταφορικά κόστη.

 

«Πώς στέλνω πίσω ένα προϊόν με courier;»:

Βήμα #1: Συσκευάζετε το προϊόν στο ίδιο κουτί που το παραλάβατε ή σε ένα άλλο κουτί αρκετά μεγάλο ώστε να είναι προστατευμένο κατά την αποστολή.

Βήμα #2: Αναγράφετε τα στοιχεία του αποστολέα – δηλαδή τα δικά σας- (Ονοματεπώνυμο, Διεύθυνση, Περιοχή, Νομός, ΤΚ, Τηλ) και του παραλήπτη -δηλαδή τα δικά μας- (Βιβλιοπωλείο Διαγώνιος, Λαμέρα 38, Νέα Μάκρη Αττικής, ΤΚ: 19005, Τηλ: 2294090174) πάνω στο κουτί.

Βήμα #3:Έπειτα επικοινωνείτε πρώτα με εμάς στο 2294090174 ώστε να σας στείλουμε τη δική μας συνεργαζόμενη εταιρία courier, ώστε να έρθει να το παραλάβει όποτε σας εξυπηρετεί.

*Παρακαλούμε σημειώστε ότι τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν εσάς, αν πρόκειται για αναίτια επιστροφή προϊόντος.  Αν κάναμε εμείς λάθος ή το προϊόν ήταν ελαττωματικό, τότε φυσικά τα έξοδα τα καλύπτουμε εμείς.

 

Μην ξεχάσετε ότι:

– Είναι απαραίτητο να συμπεριλάβετε την απόδειξη αγοράς κατά την επιστροφή του προϊόντος.

– Αν το προϊόν έχει ανοιχτεί από τη συσκευασία του ή κακοποιηθεί χάνετε τόσο το δικαίωμα αναίτιας υπαναχώρησης όσο και το δικαίωμα επιστροφής του λόγω παραλαβής λανθασμένου κωδικού. Παρακαλείσθε να ελέγχετε με την παραλαβή αν το προϊόν είναι το σωστό για αποφυγή περαιτέρω ταλαιπωρίας σας και επιπλέον εξόδων.

– Θα θέλαμε να σας επισημάνουμε πως σε περίπτωση κατά την οποία το προϊόν αποδειχθεί ότι δεν πληροί τις απαραίτητες προϋποθέσεις επιστροφής, θα επιστρέφεται στον αποστολέα του με χρέωση του ιδίου. Όπως αναφέραμε παραπάνω, τα έξοδα αποστολής τα καλύπτουμε εξ’ ολοκλήρου εμείς σε περίπτωση λάθους μας ή αποδεδειγμένα ελαττωματικού προϊόντος.

 

Αν υπάρχει κάτι που δεν καταλαβαίνετε ή απλά έχετε μία απορία, μπορείτε να μας βρείτε στο info@ediagonios.gr ή στο 22940-90174.