Το 1994, το βιβλιοχαρτοπωλείο ΔΙΑΓΩΝΙΟΣ, μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση, άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες του στη Νέα Μάκρη. Στο κατάστημά μας δημιουργήσαμε ένα χώρο όπου όλοι θα μπορούσαν να βρουν όλα όσα έψαχναν από ένα σύγχρονο βιβλιοχαρτοπωλείο: οι μαθητές τα σχολικά τους, οι γονείς τις τιμές και την εξυπηρέτηση που επιζητούσαν, οι επιχειρήσεις τα αναγκαία για τις καθημερινές τους ανάγκες και οι βιβλιόφιλοι το επόμενο αγαπημένο τους ανάγνωσμα.

Προσπαθήσαμε να εντάσσουμε συνεχώς νέα προϊόντα επώνυμα, πρωτότυπα και ποιοτικά, πάντα με γνώμωνα τις απαιτήσεις και προσδοκίες των πελατών μας.

Η ανταπόκρισή σας ήταν από την πρώτη στιγμή συγκινητική και ήταν αυτή που μας έδινε το θάρρος και τη δύναμη να συνεχίζουμε και να εξελισσόμαστε ακόμα και σε δύσκολες εποχές.

Το 2014 ήταν μια χρονιά όροσημο στη λειτουργία μας, καθώς μεταφερθήκαμε σε νέο, μεγαλύτερο, πιο μοντέρνο χώρο ώστε να κάνουμε την παραμονή σας στο κατάστημά μας πιο ευχάριστη και αποδοτική.

Λαμβάνοντας πάντα υπόψιν την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας, το 2020 εγκαινιάσαμε και το eshop μας, την ηλεκτρονική προέκταση του καταστήματός μας, ελπίζοντας να κατορθώσουμε να ικανοποιήσουμε ακόμα περισσότερους από σας, τους πελάτες μας που ζητάτε μια νέα μορφή εξυπηρέτησης προσαρμοσμένης στις ανάγκες που επιτάσσει η νέα ψηφιακή εποχή.

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε και να σας υποσχεθούμε ότι τόσο στο φυσικό μας κατάστημα όσο και στο ηλεκτρονικό θα συνεχίσουμε να εξελισσόμαστε και να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας τίμια, ειλικρινά και με αγάπη, όπως ακριβώς κάναμε όλα αυτά τα χρόνια.