Τρόποι Πληρωμής

– Με Κάρτα (Χρεωστική/Πιστωτική/Προπληρωμένη)

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “i-bank e-Commerce” της Εθνικής Τράπεζας.

Για να διασφαλιστεί η απόλυτη ασφάλεια των ηλεκτρονικών συναλλαγών μέσω πιστωτικών και χρεωστικών καρτών, αυτές γίνονται μέσα από την υπηρεσία i-bank e-commerce της Εθνικής Τράπεζας με την υποστήριξη της εταιρείας DataCash, θυγατρικής εταιρείας της MasterCard, και σας προσφέρει ένα ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης συναλλαγών με κάρτες πληρωμών μέσω διαδικτύου.

Αποδεκτές Κάρτες H υπηρεσία i-bank e-commerce υποστηρίζει οποιαδήποτε πιστωτική (credit), χρεωστική (debit) ή προπληρωμένη κάρτα (prepaid) των διεθνών σχημάτων VISA, MasterCard, Maestro.

Η διαδικασία πληρωμής με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα είναι πολύ απλή: Όταν ο πελάτης ολοκληρώσει την παραγγελία του στο e-shop και επιλέξει ως τρόπο πληρωμής «Πληρωμή με κάρτα», μεταφέρεται σε ασφαλές περιβάλλον της Εθνικής Τράπεζας για να εισάγει τα στοιχεία της κάρτας του: 1. Στη σελίδα πληρωμής εμφανίζεται προσυμπληρωμένο το ποσό της συναλλαγής και ζητείται από τον κάτοχο να εισάγει τα στοιχεία της κάρτας του και να δώσει εντολή για την πληρωμή. 2. Η πληρωμή διεκπεραιώνεται μέσω του συστήματος της Τράπεζας με απόλυτη ασφάλεια. 3. Ενημερώνεστε άμεσα (on line) για το αποτέλεσμα της συναλλαγής.

– Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας εύκολα με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Μόλις ολοκληρώσετε την παραγγελία σας και αφού έχετε επιλέξει τον συγκεκριμένο τρόπο πληρωμής, θα λάβετε πληροφορίες με τον τραπεζικό λογαριασμό της επιχείρησής μας.

Η παραγγελία σας θα επεξεργαστεί και η αποστολή της θα δρομολογηθεί, μετά την επιβεβαίωση της κατάθεσης σας. Σε περίπτωση που επιλέξετε την κατάθεση μέσω web banking από άλλη τράπεζα εκτός των παρακάτω συνεργαζόμενων της εταιρείας μας, ενδέχεται η τράπεζα να σας χρεώσει έξοδα τραπέζης για τη συναλλαγή και να υπάρξει μια μικρή καθυστέρηση της συναλλαγής. Τα έξοδα προμήθειας βαρύνουν αποκλειστικά τον αγοραστή. Αν η μεταφορά γίνει από την ίδια τράπεζα, η πληρωμή εμφανίζεται την επόμενη εργάσιμη μέρα.

Η συνεργαζόμενη τράπεζα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για προεξόφληση της παραγγελίας σας είναι:

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

iban: GR7201101490000014940126585

Δικαιούχος : ΠΟΛΙΤΟΥ ΙΩΑΝΝΑ

 

EUROBANK: 0026.0651.16.0100033361

iban: GR7502606510000160100033361

Δικαιούχος : ΠΟΛΙΤΟΥ ΙΩΑΝΝΑ

 

Στείλτε μας με fax στο 22940-69022 ή στο email order@ediagonios.gr την απόδειξη της κατάθεσης.

Μην ξεχάσετε στις πληροφορίες (αιτιολογία) να συμπληρώσετε το ονοματεπώνυμο σας ή/και τον αριθμό ηλεκτρονικής παραγγελίας. Μόλις μας στείλετε την απόδειξη κατάθεσης, θα προχωρήσουμε στην ετοιμασία και αποστολή της παραγγελίας σας.

Η κατάθεση των χρημάτων θα πρέπει να ολοκληρωθεί εντός τριών (3) εργάσιμων ημερών. Σε αντίθετη περίπτωση η παραγγελία θα θεωρείται ακυρωμένη.

 

– Με πληρωμή στο κατάστημα

Μπορείτε να επιλέξετε να παραλάβετε και να πληρώσετε την παραγγελία σας στο φυσικό μας κατάστημα (Λαμέρα 38, Πλατεία Νέας Μάκρης).

Η διαδικασία είναι απλή. Στο “Καλάθι” επιλέξτε ως τρόπο αποστολής την «Παραλαβή από το Κατάστημα», ενώ στους τρόπους πληρωμής επιλέξτε «Πληρωμή στο Κατάστημα». Μετά από λίγα λεπτά θα λάβετε επιβεβαίωση της παραγγελίας σας, ενώ μόλις συγκεντρώσουμε όλα τα προϊόντα που έχετε επιλέξει, θα λάβετε και ενημέρωση για την παραλαβή  τους από το κατάστημα!

Οι διαθέσιμοι τρόποι πληρωμής της παραγγελίας σας στο κατάστημα είναι:

Μετρητά.

Με κάρτα (πιστωτική, χρεωστική ή pre-paid)